Povestea unui brand începe cu identitatea vizuală a acestuia, iar ca orice poveste, are nevoie de narator și personaje.

Pentru că suntem creativi și pentru că ne plac povestile, credem în crearea istoriei prin branding. Pornind de la slogan sau logo și continuând cu fotografii contextuale și de prezentare pentru campanii online sau campanii in store, folosim brand-ul drept personaj pentru a transmite emoție, dorind ca poveștile pe care le evocăm să întruchipeze viziunea și obiectivele clientului.

Unicitatea și originalitatea sunt calitățile care ne descriu cel mai bine, iar ca acestea să nu se schimbe, în fiecare zi lucrăm împreună pentru a întelege fiecare brand cu care colaborăm, formulăm strategii pentru acestea, proiectăm identitatea acestora și comunicăm mesajul auditoriului. Nu doar titlurile și ambalajul fac ca povestile noastre să fie citite și să emoționeze, ci și conceptul din spatele acestora, de aceea credem că partea principală a unui brand este un concept de calitate, urmând apoi partea de definire a brandului, alcatuită din imagini, grafică și text și tot ceea ce va fi asociat cu brandul respectiv. Avem ca scop crearea unei imagini vizuale concrete despre brandul vostru, care să fie usor de recunoscut, de durată și, mai ales, autentică. Dar ceea ce ne place cel mai mult este  să creăm și să încorporăm povestea brandului în tot ce avem la dispoziție, de la numele sau logo-ul companiei, până la imagine sau text.

Echipa noastră  este gată să aducă picătura de unicitate identității vizuale de care compania ta are nevoie.

We are PRESTIGE!

TRĂIM EXPERIENȚE UNICE!

VINO SĂ NE CUNOȘTI DIN INTERIOR!

MISIUNE. VIZIUNE. VALORI.

Viziune

Viziunea noastră este de a fi nucleul de cunostințe și inovare în industria advertising-ului, oferind instrumente,  soluții  unice și un concept ce are la bază transmiterea emoției. Scopul  nostru  este de a deveni prima opțiune a partenerilor nostri pentru optimizarea strategiei de promovare, dezvoltare și  implementare a  planului de acțiune pentru construirea și consolidarea  imaginii.

Misiune

Misiunea noastră este de a crea un concept ce are la bază efectele produsului/ serviciului, care să transmită o întreagă poveste cu scopul de a ajuta partenerii noștri,  să ramână permanent în mintea clienților. Ne angajăm să ajutăm clienții noștri să crească pe plan național și internațional prin intermediul serviciilor integrate.

Valori

La WA Prestige te întâmpină atmosfera prietenoasă și relaxată. Îți este încurajată orice acțiune “out of the box”,  care ar putea să facă lucrurile să meargă în direcția previzionată. Exprimă-ți personalitatea! Valorile care ne definesc  vorbesc despre modul în care gândim, acționăm și construim relații la nivel  interpersonal și de business.

Oameni

Succesul unei companii este reprezentat de oamenii din cadrul acesteia. Ne-am angajat să oferim oamenilor oportunitățile pentru maxima dezvoltare personală și profesională. Creăm parteneriate pe termen lung!

Curaj

Ne asumăm curajul oricărei idei îndraznețe, propunem soluții unice care să schimbe comportamente, principii, stiluri de viață.

Trăim experiențe creative!

Schimbare

În lumea advertising-ului cheia succesului este schimbarea și adaptarea la noile tendințe, noile tehnologii. Suntem în pas cu orice noutate pentru a progresa și pentru a inova continuu.

Pentru noi fiecare zi are o nouă culoare!

Responsabilitate

Acționăm cu responsabilitate și integritate pentru fiecare proiect, partener, astfel încât dezvoltarea partenerilor să fie cuantificabilă.

Tratăm cu responsabilitate!

Ne concretizăm în THINK!, CREATE!, INSPIRE!