Prestige și Evolving  au plăcerea de a vă invita la ‘Let’s Talk Success: Sales & Marketing Conference’, o conferință dedicată în egală măsură specialiștilor în branșă și tinerilor antreprenori!

Conferința va avea loc în data de 25 noiembrie 2015, între orele10:00 – 16:00, la Hotel Cișmigiu, București și va reuni experți din domeniul de new age business.

Temele majore pentru dezbatere includ strategii de comunicare și dezvoltare, identitate de brand, management de program, cât și strategii de business și antreprenoriat.

Tematica Conferinței

Acest eveniment reprezintă un parteneriat între Prestige și Evolving, este destinat tuturor celor care activează în domeniile de Marketing și Vânzări, specialiștilor și tinerilor antreprenori. Evenimentul își propune să aducă laolaltă specialiști cu vastă experiență în domeniu, pentru a împărtăși informații relevante pe teme de strategie de business, marketing digital, identitate de brand, comunicare și dezvoltare, vânzări în FMCG. Participanții vor putea interacționa, învăța și împărtășii informații și skilluri, atât cu ceilalți participanți, cât și cu speakerii.

Speakeri

Află mai multe despre cine sunt și ce fac!

Laura Pascu – PR Manager la Centrul Consumatorilor din România și PR&CSR Consultant la PR Cafe este specialistă în domeniul de identitate de brand, negocieri administrative și guvernamentale.

Raluca Radu – Senior Digital Marketing & E-Commerce Manager, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în strategie digitala și online marketing. Raluca Radu este un trainer dinamic în recrutarea și conducerea echipelor în afacerile online.

Oana Scarlat – Marketing Director la EXEC-EDU este specialistă în domeniul de marketing și vânzări, cu o experiență de peste 8 ani în branșă. Expertiza este în B2B Marketing, în identificarea soluțiilor de dezvoltare a companiilor cliente, cât și consultanță pe parte de PR și management de brand.

Ioana Lințoiu – Managing Partner at AI PR! Consulting, PR & Events, expert pe parte de Brand Strategy, comunicare și campanii de promovare complexe, atât cu elemente de PR, cât și publicitate ATL si BTL.

Ilias Papageorgiadis – CEO la MORE Group of Companies și Presedinte al ARBIO, invitatul special al conferinței, este expert în domeniul de imobiliare și energie regenerabila. Reprezentant al SEVE (Association of Exporters of Northern Greece,www.seve.gr), a facilitat contactele de export între România și Grecia.

 

Sursa Evolving.ro