INSPIRAȚI DE PASIUNE.

CONDUȘI DE REZULTATE.

Design \\

Personalitatea brandului se exprimă prin design! Creăm vizualuri pline de unicitate, emoție, poveste. Trăim în lumea în care o imagine, un design transmit mai mult decât o pot face cuvintele. Venim în ajutorul tău pentru ca produsele, serviciile și compania ta să exprime valorile și viziunea lor, povestea din spatele acestora. Ne place să creăm design graphic, design 3D, design POSM, ilustrații, packaging, materiale de vizibilitate indoor și outdoor.

Comunicare \\

Comunicarea brandului cu auditoriul este elementul cheie, este etapa definitorie pentru că prin relația brand-client se fundamentează și consolidează încrederea, credibilitatea și reputația. Comunicarea poveștii din spatele brandului lasă posibilitatea clienților de a se identifica cu brandul respectiv prin experiențele trăite. Ceea ce ne place să comunicăm este comunicarea de brand, comunicarea de imagine, comunicare CSR.

Evenimente \\

Evenimentul este instrumentul prin intermediul căruia se produce cea mai puternică comunicare, atât între oameni, cât și între brand și clienți. Un eveniment creativ, inovator poate avea un impact puternic asupra clienților, ce îi poate transforma în persoane fidele brandului respectiv. Ceea ce creăm pentru tine este guerrilla advertising, care este promovarea inteligentă, neconvențională, plină de impact și cu rezultate vizibile!

Fotografie \\

În ochii nostri, fotografia este mai mult decât a realiza o imagine. Este vorba despre a capta, de a înțelege  esența brandului și de a trasmite auditoriului emoția vizualului creat. Prin fotografie ajutăm clienții să transmită o poveste convingătoare, care motivează și inspiră consumatorii. Inspirăm clienții prin fotografie pentru food, fashion, events, website, print, dar și pentru publicațiile tale.

Video \\

Conceptul creativ se desfășoară pretutindeni, chiar și în etapa de producție. Pentru  a transmite povestea brandului într-un mod inedit, autentic și direct auditoriului video-ul este elementul cheie. Fiecărui brand i se poate asocia o linie melodică care să exprime și să transmită mesajul dorit. Creăm pentru tine spoturi publicitare, spoturi radio, filme de prezentare companii, filmări evenimente, documentare.

CUM CREĂM?

CARE SUNT URMĂTORII

PAȘI?

Ne cunoaștem //

Hai la o cafea! De ce? Trebuie să înțelegem proiectul,  brandul, nevoia pentru că fiecare client este unic și necesită o abordare diferită. Vom stabili obiectivele și strategia colaborării noastre. Trebuie să ne povestești ceea ce vrei să obții de la noi, ce rezultate urmărești în urma colaborării, astfel noi te putem ajuta.

Analizăm //

Vom analiza segmentul de piață, competitorii și vom crea o strategie care să diferențieze produsul/campania/evenimentul/video-ul de concurență  prin povestea și impactul pe care îl generează asupra oamenilor.

Propunem //

Îți prezentăm rezultatele analizei și îți propunem un plan de acțiune. Stabilim împreună strategia cu toate elementele sale (timp, resurse financiare, resurse umane implicate etc.) astfel încât vei ști fiecare acțiune ce urmează a fi implementată.

Acționăm //

Fiecare membru al echipei cu care colaborezi se va asigura că totul va decurge conform obiectivelor și strategiei stabilite. Păstrăm legătura pe toată durata proiectului, te ținem la curent cu evoluția lui, iar după finalizarea proiectului te așteptăm să bem cafeaua împreună!